25-årsjubileet oppsummert – Nofus

25-årsjubileet oppsummert

Lørdag 2. oktober gikk Nofus sitt 25-årsjubileum av stabelen. Dagens program startet med at styreleder Anita Hansen ønsket velkommen, og tok oss med tilbake til da Nofus ble stiftet. Grunnlegger og urolog Bernt Kvarstein måtte dessverre melde avbud.

 

Cathrine Michaelsen, uroterapeut på Rikshospitalet og styrenestleder, holdt en veldig spennende forelesning. Hun snakket om den komplekse bekkenbunnen og hvordan stram bekkenbunn kan påvirke blære- og tarmfunksjon.

 


Bilde: f.v. Vegard Svendsen, Aurora Nedregård Devold, Cathrine Michaelsen og Anita Hansen

 

Deretter var det pause og styremedlem Aurora Nedregård Devold sang «Vår beste dag» av Erik Bye, før folk tok seg kaffe, te og snacks. Flere var bortom utstiller Banda Follo i pausen.

 

Etter pause var det tid for nok en interessant forelesning, denne gangen holdt av Karen Martine Flaten, stomisykepleier på Ahus. Hun snakket om analinkontinens.

 

Til slutt ble de fleste igjen for å delta på en treretters middag på hotellet, etter litt fritid. Vi var fjorten stykker på forelesningene og ti stykker på middagen. Det var en utrolig velsmakende middag, og gode samtaler rundt bordet.