Kontakt oss – Nofus

Kontakt oss

Opplysningstelefonen

Ønsker du kontakt med NOFUS kan du ringe til opplysningstelefonen 55 24 00 25. Denne telefonen er betjent mandager og onsdager mellom kl. 09.00 og 15.00. Du kan også sende oss sms til 976 01 526.
Det er bare en person som betjener telefonen. Dersom du møter telefonsvarer i åpningstiden, er det fordi telefonen er opptatt. Du kan da legge igjen en melding på telefonsvareren med ditt telefonnummer og vi ringer deg tilbake.
Opplysningstelefonen er betjent av sykepleier med lang erfaring innen urologi. Du kan få veiledning i hvordan du skal gå frem for å få hjelp med dine problemer, hvordan ta opp problematikken med din fastlege, hvordan snakke med din ektefelle/samboer om problemet og hvordan leve med den diagnosen/tilstanden du har.

E-post

Du kan sende e-post til: post@nofus.no
Vær oppmerksom på at kontoret ikke er betjent hver dag, så det kan gå noen dager før du får svar.

Hvis du har spørsmål om ditt medlemskap (innmelding/utmelding/adresseendring/betaling o.l) så kan du sende e-post til: medlem@nofus.no

Likepersoner

Likepersoner er medlemmer i Nofus som lever med ulike sykdommer i urinveiene eller analinkontinens. De er ikke medisinske spesialister, men kan dele sin erfaring i å leve med sykdom og har ofte tips til løsninger på problemer som mange kan oppleve i hverdagen når de lever med en sykdom. Dersom du ønsker kontakt med en likeperson i Nofus kan du ringe opplysningstelefonen 976 01526 (mandag eller onsdag 09.00 – 15.00).

Postadresse

NOFUS – Postboks 1227, 3105 Tønsberg

Adresseendring

Klikk her for å komme til skjema for å melde fra om ny adresse eller andre opplysninger.